Baku Australia S/S 2010 collectie

Bij het merk Baku Australia draait het deze S/S 2010 allemaal om stijl en elegantie. 

australoa

Het merk Baku Australia mag misschien onbekend zijn bij menig Nederlander, maar een merk dat zeker ‘weet’ waard is. Baku Australia is opgericht in Australië. Het merk staat bekend om haar fashionable beachwear gericht op de hedendaagse vrouw. De perfecte pasvorm, opvallende prints en de seperate stukken maken het merk authentiek.

De S/S 2010 collectie straalt niet alleen klasse uit maar is ook voorzien van een fijne snit. Sophisticated is het juiste woord om de badpakken en bikini’s van de S/S 2010 collectie van Baku Australia te omschrijven. "Iedere vrouw zal zich er ultra-feminine in voelen," aldus Baku Australia. 

Het thema van de beachwear zijn internationale exotische locaties. Bestaande uit modieuze, stijlvolle en comfortabele designs uitgevoerd in veelzijdige- en basic kleuren. Daarnaast zien we in de collectie: classy flaneerbadpakken, shoulder-bandeau- en halter bikini’s

De collectie is met liefde gemaakt en met prachtige materialen zoals hoogwaardige Italiaanse stoffen die bestand zijn tegen de zon, de zilte zee en het ruwe zand. 

De prijzen liggen tussen de 79 tot 129 euro, zeer betaalbaar dus! 

Voor de verkooppunten: www.bakuaustralia.com.au

Reacties:

Reactie schrijven

Geef je reactie hieronder, of trackback van je eigen site. Je kan ook deze comments volgen via RSS.

Je e-mail word alleen voor deze site gebruikt. Verplichte velden *