Vogue app. voor Ipad

Het tijdschrift Vogue is het ultra populaire modeblad dat elke fashionista in haar handtas heeft zitten, maar ook Vogue begint in de smiezen te krijgen dat de papieren versie in gevaar dreigt te komen met internet en de nieuwe komst van de Ipad. En waarom tegenwerken als je ook kan samenwerken, moeten ze vermoedelijk gedacht hebben. 

Vogue_01

Vogue heeft een digitale versie van de Duitse editie gemaakt voor de Ipad. Het zal de gebruikelijke content bevatten als tips, trends en nieuws over mode uiteraard krijg je de nodige dosis video filmpjes die af te spelen zijn op de Ipad. Er zit ook een special bij met een overzicht van de covers van Vogue van de afgelopen 30 jaar.

Het mooiste is dat de App. hier geheel gratis te downloaden is. 

Reacties:

Reactie schrijven

Geef je reactie hieronder, of trackback van je eigen site. Je kan ook deze comments volgen via RSS.

Je e-mail word alleen voor deze site gebruikt. Verplichte velden *